KezdőlapKözéletSzép summát hozott az önkormányzat által finanszírozott „média-biznisz”

Szép summát hozott az önkormányzat által finanszírozott „média-biznisz”

-

A vállalkozások számára a 2020. december 31-i dátummal végződő üzleti évről készült 2020. évi beszámolók és a hozzá kapcsolódó bevallások közzétételi határideje 2021. május 31. volt. Az abban szereplő adatok nyilvánosak, bárki számára elérhetőek. Az egyik olvasónk felhívta szerkesztőségünk figyelmét arra, hogy a közzétett adatok szerint a Dunaújvárosi Médiarendszert jelentős nagyságrendű közpénzből üzemeltető DS Média Kft. tulajdonosa, egyben ügyvezetője a fenti időszak zárását követő taggyűlésen 18 millió forint osztalék kifizetését határozta meg önmaga számára.

e-beszamolo.im.gov.hu

Ezen számok alapján tehát kifejezetten jó éve volt a dunaújvárosi önkormányzat által meghirdetett közbeszerzési pályázat nyertesének, hiszen az árbevétele négyszeresére növekedett az előző évhez képest.

Külön érdekesség, hogy ezt a remek teljesítményt kettő alkalmazottal érte el.

A rendelkezésre álló adatok alapján a beszámolót és a bevallásokat a Neo Expert Office Zrt. könyvelőiroda készítette és küldte be.

e-beszamolo.im.gov.hu

Az urbánus legenda szerint a fenti cég valamilyen szinten érintett a közelmúltban milliárdos nagyságrendű adócsalás gyanújával kapcsolatos hatósági intézkedésekben. Ezt látszik igazolni a NAV aktuális bejegyzése a cégkivonaton.

e-cegjegyzek.hu

Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A közszolgálati egyetemről érkeztek látogatók a bv-be

0
A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet mélykúti alegységében jártak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Büntetés-végrehajtási tanszékének hallgatói. Mint arról a bv. beszámolt, az egyetem...
DunaOnline

FREE
VIEW