KezdőlapPolitikaJakab Péter roadshow Dunaújvárosban és környékén

Jakab Péter roadshow Dunaújvárosban és környékén

-

-Hirdetés-

Dunaújváros kirablása kampánycímmel roadshow-zta végig a várost és környékét Jakab Péter.

Rácalmás, Kulcs, Adony és Iváncsa részvételével kialakított különleges gazdasági övezet létrehozása ellen tiltakozott Jakab Péter a Jobbik országos elnöke,valamint Kálló Gergely a térség országgyűlési képviselője.

Rácalmáson délelőtt a saját segítő csapatát leszámítva, nagyjából 5-6 fő volt jelen. A következő videóban látható, mikor Kálló Gergely elismeri, hogy a baloldal tette fel a pontot az i-re Vasmű eladása kapcsán.

Majd természetesen Rácalmáson némi színészi vénát villantott Jakab Péter is:

Délután Dunaújvárosban folytatódott a roadshow több helyen, ahol információink szerint, volt olyan eset is, hogy a helyszínt biztosító rendőrök egyszerűen elzavartak onnan békésen álldogáló embereket. A rendőrök tájékoztatták őket, hogy a helyszín az a Jobbik által lefoglalt közterület és eljárás indul ellenük, ha nem hagyják el. Azért önmagában érdekes az eset, hiszen egy nagy áruház bejáratáról beszélünk, amely még nyitvatartási időben volt, így nem tudni milyen szabálysértést követtek el amiért feljelentés járna. Mindenesetre véleményünk szerint, a rendőrség által tett intézkedés túlzónak mondható.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Csütörtökön véradás lesz a moziban

0
Ezen a héten csütörtökön, vagyis augusztus 11-én 11 és 15 óra között a Kultik Moziban szerveznek véradást, ide várják a szervezők az önkénteseket, akiktől...
DunaOnline

FREE
VIEW