KezdőlapKözéletMagyarország jó tanulója, jó sportolója díjat kaptak helyi diákok

Magyarország jó tanulója, jó sportolója díjat kaptak helyi diákok

-

A Pannon Oktatási Központ büszkén számolt be arról, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett „Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2020” felhíváson öt diákjuk pályázatát is érdemesnek ítéltek, így ezen öt magángimnáziumi tanulójuk részesült ebben a rangos elismerésben. 

Tanulmányi eredménye mellett Dulcz Bende Levente és Majoros Balázs röplabdában, Reiter Zoltán János íjászatban és vízilabdában, Gubits Zsófia Anna jégkorongban, Hornai Noémi pedig kajak-kenu sportágban ért el olyan kiváló eredményeket, amik miatt kiérdemelték a kitüntetést. A járványügyi helyzet miatt nem volt átadási ünnepség, a díjról szóló oklevelet postai úton kapták meg a fiatalok. “Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2020″ díjban részesült az Arany János Általános Iskola egyik diákja is, amely hírt az oktatási intézmény honlapján osztottak meg. Németh Nóra, a 6.a osztály tanulója érdemelte ki az elismerést az elmúlt évben nyújtott kimagasló tanulmányi – és sporteredményei alapján.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW