KezdőlapKözéletGólyatábort szervez az egyetem

Gólyatábort szervez az egyetem

-

Tavaly a járványügyi helyzet miatt elmaradt, éppen ezért idén rendhagyó gólyatábort szervez a Dunaújvárosi Egyetem, ugyanis a Hallgatói Önkormányzat által szervezett programsorozatra nemcsak a most felvételt nyert fiatalok jelentkezését várják, hanem a tavalyi elsőéves hallgatókat is bulizni hívják.

Mint azt a felsőoktatási intézményünk internetes felületein írják, már csak ezen a héten, azaz péntekig van lehetőség regisztrálni. Az esemény védettségi igazolvány nélkül látogatható, ám rendkívüli odafigyeléssel és nagy gonddal készült el ez évben is a HÖK programterve, amely minden alkalommal egyetlen célt szolgál, hogy a lehető legjobban érezzék magukat a jelentkezők. A gólyatábor célja az elsőévesek beilleszkedésének megkönnyítése, az intézményi campus megismertetése, csoporttársak és szaktársak összehozása, valamint hasznos információk átadása a tanulmányokról és ügyintézésekről oly módon, hogy közben szórakoztató programokkal, koncertekkel, versenyekkel kápráztatja el mind a négy napon a nagyérdemű közönséget Az esemény tárt karokkal várja a felsőbb éves és a már végzett hallgatókat is egy újbóli közös találkozóra, hiszen róluk sem feledkezhetnek meg soha. Jelentkezni egy ürlap kitöltésével lehet az egyetem honlapján, ennek határideje tehát augusztus 13., a tábor díjának befizetését pedig augusztus 24-ig kell megtenni. Ha valaki jelentkezik, ám később kiderül, hogy mégsem tud részt venni, akkor szintén a regisztrációs határidő végéig jelezheti azt, és akkor a részvételi díjat is visszatérítik.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW