KezdőlapKözéletPályázni lehet az Év foglalkoztatója címre

Pályázni lehet az Év foglalkoztatója címre

-

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint további szervezetekkel együttműködve immáron hatodik alkalommal hirdette meg az „Év Felelős Foglalkoztatója 2021” elnevezésű pályázatát- erre hívja fel a helyi vállalkozások, vállalatok figyelmét a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is keresik az ország azon munkáltatóit, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, ezért megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek. Mint azt a pályázat céljaként megfogalmazták, napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket. A felelős foglalkoztató olyan eszközöket alkalmaz és tevékenységeket folytat, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növeli. Fontosnak tartja a minőségi munkahelyek megteremtését, a család-barát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt. „Az Év Felelős Foglalkoztatója” díjat idén öt kategóriában osztják ki: kisvállalkozás, középvállalkozás, nagyvállalatok 2000 dolgozói létszám fölött és alatt, valamint a közszféra szervezeteinek pályázatát is várják. A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara képzési különdíjban részesíti most is a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot. Idén negyedik alkalommal van lehetőség Restart-Up kezdeményezés különdíjára pályázni, azoknak a cégeknek, akik aktívan tesznek a 45 év feletti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért, megtartásáért, idén kiemelt figyelemmel a járványhelyzet okozta kihívásokra.  A pályázatokat augusztus 30-ig kell benyújtani. A díjakat egy ünnepség keretében fogják átadni, a tavalyi év legjobbjainak járó elismeréssel egyetemben.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pintér Tamás ígérete ellenére visszatért a Pomázi-cégcsoport Dunaújvárosba

0
Dunaújváros jelenlegi polgármestere, Pintér Tamás 2021. tavaszán nagy dirrel-durral bejelentette, hogy a várost megszabadította a távhő szolgáltatáshoz köthető Pomázi Csabától. Ezt követően az Építők...
DunaOnline

FREE
VIEW