KezdőlapKözéletTanácsosi címet kapott Molnár József tűzoltó alezredes

Tanácsosi címet kapott Molnár József tűzoltó alezredes

-

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából a Belügyminisztériumban és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon is elismeréseket adtak át augusztus 19-én.

Mint arról a megyei szervezet beszámolt, a belügyminiszter az tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Molnár József tűzoltó alezredesnek, a dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség polgári védelmi felügyelőjének, aki a főigazgatósági állománygyűlésén vette át az elismerést. Molnár József tűzoltó alezredes 1985. augusztus elsején kezdte hivatását az egykori Fejér Megyei Tűzoltó-parancsnokságon. Szolgálati feladatainak kiemelkedő teljesítéséért az elmúlt évtizedekben több alkalommal részesült vezetői dicséretben és jutalomban. A vörösiszap-katasztrófa után tanúsított kiemelkedő helytállásáért 2011-ben belügyminiszteri elismerésben részesült. Hivatása iránti elkötelezettségét tükrözi, hogy hivatásos szolgálatának kezdete óta figyelemmel kíséri és segíti az önkéntes és létesítményi tűzoltók munkáját. 2016-ban a Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség elnökének választották.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Deutsch Tamás az EP-választás jelentőségéről beszélt

0
Deutsch Tamás, a június 9-i választáson a Fidesz-KDNP európai parlamenti listájának vezetője látogatott Pusztaszabolcsra, ahol Dr. Mészáros Lajossal, térségünk országgyűlési képviselőjével és Dr. Molnár...
DunaOnline

FREE
VIEW