KezdőlapKékfénySikkasztással vádoltak egy 20 éves férfit

Sikkasztással vádoltak egy 20 éves férfit

-

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétsége miatt vádiratot nyújtott be azzal a 20 éves férfival szemben, aki a sértett családi házának felújítására átvett pénzösszeg egyrészével sajátjaként rendelkezett.  

A vádirat szerint 2020 januárjában a vádlott szóban megállapodott a sértettel házának felújításában, ennek érdekében a férfi 1.100.000 forintot vett át a nőtől, amelyből 200 ezer forintot munkadíjra költött, 400 ezer forintból különböző építési anyagokat vásárolt, 200 ezer forintot pedig visszafizetett a sértettnek. Az anyagköltségre átvett 300 ezer forinttal azonban sajátjaként rendelkezett, azt saját albérletének felújítására, illetve kaucióra fordította. Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben tárgyalás mellőzésével próbára bocsátás alkalmazását, valamint a sértett polgári jogi igényének érdemben való elbírálását indítványozta.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW