KezdőlapPolitikaÉrdektelenségbe fulladt Karácsony Gergely dunaújvárosi „piacolása”

Érdektelenségbe fulladt Karácsony Gergely dunaújvárosi „piacolása”

-

-Hirdetés-

A mai napon Kálló Gergely vendégeként a dunaújvárosi piacon járt Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere. A munkaidőben megrendezett politikai roadshowról hírportálunk szeretett volna tudósítást készíteni, de nagy meglepetésünkre nem léphettünk be a piac területére. Az illetékes „elvtársnő” arról tájékoztatta stábunkat, hogy csak a DVG Zrt. fennhatósága alá tartozó piacfelügyelete engedélyével lehet kép és hangfelvételt készíteni, amit huszonnégy órával az eseményt megelőzően kell megkérni. Kérdésünkre, hogy mióta él ez a rendelkezés, nem kaptunk választ. A piac kapujában azonban a láthatóan sebtében kiragasztott A4-es lapot találtuk.

Ennek láttán nem valószínű, hogy ez egy évek óta alkalmazott szabály lenne. Természetesen erre vonatkozó információt a DVG Zrt. honlapján nem találtunk. Valószínű, hogy nagyon tarthatnak tőlünk, mivel a közgyűlési terem után a piacon történő forgatást is megakadályozták.

Mivel nem dolgozhattunk a „hadműveleti” területen, csak kívülről szemléltük a kivezényelt rendőrsereget, valamint az egyik biztonsági cég számos kigyúrt emberét, valamint azt a néhány embert, akik a főpolgármesterre voltak kíváncsiak. Ezek után nem maradt más lehetőségünk, mint hogy Karácsony Gergely és Kálló Gergely közösségi oldalára feltöltött képekből „csemegézzünk”.

Forrás: Facebook

Ami a fotó alapján megállapítható, hogy nem volt igazán „teltházas” a rendezvény. A három aláírásgyűjtő stand aktivistái, a sárga mellényes rendezők és a rendőrök (Vajon az ő napidíjukat ki finanszírozta?) száma jóval meghaladta az érdeklődők számát.

Forrás: Facebook

Ezzel a képpel kapcsolatban csupán egyetlen kérdés merült fel bennünk. Ők kértek huszonnégy órával korábban engedélyt a képfelvétel készítésére?

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

DunaOnline

FREE
VIEW