KezdőlapKözéletAz adóváltozásokról tartanak előadást

Az adóváltozásokról tartanak előadást

-

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara az adótörvények 2021. évközi változásairól szervez előadást október 6-án a helyi és térségi vállalkozások, azok képviselő számára.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítás Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály Közép-Dunántúli Tájékoztatási Osztály munkatársai beszélnek a témakörben.  Horváth Krisztián ügyfélkapcsolati referens az általános forgalmi adó törvényt érintő változásokról, Wallerné Fuit Anikó szakértő a személyi jövedelemadóról szóló és a kisadózó vállalkozások tételes adójáról szóló törvényt érintő módosításokról, Holl Katalin ügyfélkapcsolati referens pedig a járulékokat, hozzájárulásokat érintő módosításokról tart előadást. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot legkésőbb október 1-ig kell jelezni a kamara honlapján is feltüntetett elérhetőségeken.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyári diákmunka programot indít a kormány

0
A teljes foglalkoztatottság elérése, valamint a fiatalkori inaktivitás csökkentése, a korai munkatapasztalat- és munkajövedelem-szerzés elősegítése érdekében a Kormány június 17-től ismételten meghirdeti a ,,Nyári...
DunaOnline

FREE
VIEW