KezdőlapKözéletAz adóváltozásokról tartanak előadást

Az adóváltozásokról tartanak előadást

-

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara az adótörvények 2021. évközi változásairól szervez előadást október 6-án a helyi és térségi vállalkozások, azok képviselő számára.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítás Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály Közép-Dunántúli Tájékoztatási Osztály munkatársai beszélnek a témakörben.  Horváth Krisztián ügyfélkapcsolati referens az általános forgalmi adó törvényt érintő változásokról, Wallerné Fuit Anikó szakértő a személyi jövedelemadóról szóló és a kisadózó vállalkozások tételes adójáról szóló törvényt érintő módosításokról, Holl Katalin ügyfélkapcsolati referens pedig a járulékokat, hozzájárulásokat érintő módosításokról tart előadást. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot legkésőbb október 1-ig kell jelezni a kamara honlapján is feltüntetett elérhetőségeken.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A hatodik informatikai tantárgyi előadást tartották az egyetemen

0
A Nyitott Egyetem szemléletét megvalósítva a Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete márciusától nyilvánossá tette az egyik informatikai tantárgyát a téma iránt érdeklődők számára. Mint azt...
DunaOnline

FREE
VIEW