KezdőlapKözéletAz adóváltozásokról tartanak előadást

Az adóváltozásokról tartanak előadást

-

-Hirdetés-

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara az adótörvények 2021. évközi változásairól szervez előadást október 6-án a helyi és térségi vállalkozások, azok képviselő számára.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítás Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály Közép-Dunántúli Tájékoztatási Osztály munkatársai beszélnek a témakörben.  Horváth Krisztián ügyfélkapcsolati referens az általános forgalmi adó törvényt érintő változásokról, Wallerné Fuit Anikó szakértő a személyi jövedelemadóról szóló és a kisadózó vállalkozások tételes adójáról szóló törvényt érintő módosításokról, Holl Katalin ügyfélkapcsolati referens pedig a járulékokat, hozzájárulásokat érintő módosításokról tart előadást. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot legkésőbb október 1-ig kell jelezni a kamara honlapján is feltüntetett elérhetőségeken.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW