KezdőlapKözéletSzirénapróbát hajtanak végre a szakemberek

Szirénapróbát hajtanak végre a szakemberek

-

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz szirénapróba a mai nap során.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését ellenőrzik október 4-én, hétfőn 11 órakor, ennek keretében Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán csökkentett üzemű szirénapróbát hajtanak végre.  Emellett a Paksi Atomerőmű harminc kilométeres körzetébe eső településeken is ellenőrzik a lakossági tájékoztató- és riasztó rendszer működőképességét, melynek során a megyében Alap, Alsószentiván, Cece, Előszállás, Nagykarácsony, Sáregres, Vajta településeken ma 13 órakor csökkentett üzemű morgatópróba lesz. A szirénák megszólalása ezekben az időpontokban csak a rendszer próbája, a lakosságnak semmiféle teendője nincs.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW