KezdőlapKözéletNyílt napokat szerveznek az iskolák

Nyílt napokat szerveznek az iskolák

-

A 2021-2022-es tanévben második alkalommal szervez nyílt napot a Dunaújvárosi Egyetem. November 30-án 13:30-tól várják az érdeklődőket az „A” épület folyosóján.

Az esemény során négy területet ismerhetnek meg közelebbről a továbbtanulás előtt állók: a mérnöki, a média, a gazdasági-menedzser és az informatika. A 14 órási megnyitó után lesz egy rövid tájékoztató a felsőoktatási intézményről, ismertetik a szakokat röviden, majd ezt követően lehet részt venni a képzések workshopjain. Mint már arról korábban hírt adtunk, november 5-én rendezték meg a Dunaújvárosi Szakképzés Napját, amelyen a helyi szakképzési centrum intézményeit ismerhették meg a nyolcadik évfolyamosok. Az elkövetkezendő időszakban a középiskolák sora szervezik meg saját nyílt napjaikat is, ahol mélyebben megismerkedhetnek az iskolákkal, az iskolai miliővel a jelentkezők. A Rudas Közgazdasági Technikum például november 20-án 9 órától szervezi a nyílt napját, a Lorántffy Zsuzsanna Technikum pedig december 3-án. Ezen a héten, november 13-án 9 és 12 óra között a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola várja az érdeklődőket.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW