KezdőlapKözéletEgészségtelennek minősítették a levegőt a szállópor miatt

Egészségtelennek minősítették a levegőt a szállópor miatt

-

A Nemzeti Népegészségügyi Központ vasárnap közölt adatai alapján Sajószentpéteren veszélyes volt a levegő minősége, Dunaújváros levegőjét egészségtelennek minősítették a magas szállópor-koncentráció miatt- erről számolt be az MTI.  

Az Országos Meteorológiai Szolgálat légszennyezettségi előrejelzésében azt írta: vasárnap még romló tendencia valószínű. Némi változást a hétfőtől megélénkülő északkeleti szél hozhat, amelynek hatására az ország nagyobb részén javul, a Dunántúl északi felén azonban valamelyest romlik a levegő minősége. Ma, kedden az élénk délkeleti szél hatására várhatóan tovább javul a levegőminőség. Szerdától viszont ismét anticiklonális hatások alakítják az időjárást, emiatt újból romlásnak indul a levegőminőség – tették hozzá. A Nemzeti Népegészségügyi Központ korábban arra figyelmeztetett, hogy a rossz levegőminőség miatt a légzőszervi betegségben szenvedők tünetei súlyosbodhatnak.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Vármegyei elismerés az Arany iskola pedagógusának

0
A Dunaújvárosi Arany János Általános Iskola arról adott hírt, hogy intézményük tantestületének elismert tagja, Gróf Andrásné kiemelkedő testnevelő és gyógytestnevelő tanári tevékenységéért, kiváló edzői...
DunaOnline

FREE
VIEW