KezdőlapFizetett hirdetésPrecizitás és biztonság, ezzel a szakmával

Precizitás és biztonság, ezzel a szakmával

-

Jogosan merül fel kérdés, hogy manapság melyik szakmák azok, amellyel biztos karriert tudsz befutni a munkaerőpiacon. A Diplomás Pályakövetési Rendszer adatait áttekintve egyértelműen elmondható, hogy azok, akik a mérnöki képzéseket választják biztos és jól fizető karriert tudnak befutni a nagyvilágban.

A technológia dinamikus fejlődésének köszönhetően a XXI. században szinte minden folyamathoz, tevékenységhez már mérnöki szakemberek bevonása szükséges. Egy jól megválasztott képzés kiválasztásával garantált lehet a sikeres jövőkép elérése.

Köztudott, hogy a Dunaújvárosi Egyetem műszaki, mérnöki területe országosan is elismert. Az itt végzett hallgatók mindegyike 3 hónapon belül szakmában helyezkedik el, és nem első sorban jelentősen magasabb fizetéssel, mint az országos átlag.

Dunaújvárosban karbantartás és mechatronika szakirányon tanulhatnak a leendő gépészmérnök jelöltek. Fontos megjegyezni, hogy ezzel a két specializációval a jármű, nukleáris, elektromobilitás vagy akár az építő ipar is garantáltan jó lehetőséget tud kínálni elhelyezkedésre.

A képzés – igazodva az európai normákhoz – moduláris szerkezetű, kreditrendszerű. Az előírt természettudományi és műszaki alapozó tantárgyak mellett kiemelt szerepe van a számítógéppel támogatott műszaki ábrázolási, szerkesztési, tervezési (CAD), szervezési (CIM), gyártási (CAM), méréstechnikai és minőségbiztosítási (CAQ) ismereteknek és CNC technológiáknak.

A képzés részeként idegen nyelveket, magas fokú számítógépes, informatikai ismereteket oktatunk, korszerű vállalkozási, jogi és menedzsment-tudás is szerezhető.

Szakmai alapozó tárgyak: anyagtan, áramlástani és kalorikus gépek, hidraulika, pneumatika, elektronika, villamos gépek, gépipari mérések, környezetvédelem, hő- és áramlástan, szerkezetmérések, tervezői rendszerek, forgácsolás, hegesztés, gyártástervezés, CNC-gépek, CAM, minőségirányítás.

Jelentkezz a Dunaújvárosi Egyetemre és legyél Te is gépészmérnök!

Ha felkeltette érdeklődésedet a cikkünk akkor látogass el az alábbi oldalra:

Felvételi 2022 (uniduna.hu)

Vagy gyere el te is a Dunaújvárosi Egyetem nyílt napjára 2021. november 30-án 14 órakor!

(X)

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW