KezdőlapKözéletOnline konzultációt tartanak a katasztrófavédelmi kirendeltségek

Online konzultációt tartanak a katasztrófavédelmi kirendeltségek

-

„Társasházak napja” címmel online konzultációt tartanak a katasztrófavédelmi kirendeltségek, köztük a dunaújvárosi kirendeltség is november 24-26. között.

A fórum célja, hogy a társasházak lakóközössége széleskörű tájékoztatást kapjon a lakóépületekben követendő tűzmegelőzési szabályokról, a társasházak hatósági ellenőrzéseinek tapasztalatairól. Mint arról a Fejér Megyei Katasztrófavédelem elöljáróban beszámolt, idén a világhálón és telefonon keresztül tehetik fel kérdéseiket a társasházak képviselői vagy lakói azzal kapcsolatban, hogy milyen tűzmegelőzési szabályok vonatkoznak a lakókörnyezetükre, hogyan erősíthetik közvetlen környezetük biztonságát. A háromnapos fórumon a kirendeltségek nagy hangsúlyt fektetnek az Országos Tűzmegelőzési Szabályzat előírásainak megismertetésére is.  A rendezvénysorozat kiemelten foglalkozik a kémények használatára és a gázkészülékek felülvizsgálatára vonatkozó szabályokkal, a lakásokon belüli villamos berendezések felülvizsgálatának fontosságával, a tárolási szabályokkal, a napelemrendszerek megfelelő kivitelezésével, a kéményseprőipari tevékenységgel kapcsolatos tudnivalókkal és természetesen a helyi tapasztalatokkal, sajátosságokkal. A kirendeltségek elérhetőségét a katasztrófavédelem honlapján lehet megtalálni az érdeklődőknek.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Kétszázkét esetben intézkedtek a rendőrök sebességtúllépés miatt

0
A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy munkatársaik az év 19. hetében 202 esetben intézkedtek sebességtúllépés miatt, melyek során 2 járművezető figyelmeztetésben részesült,...
DunaOnline

FREE
VIEW