KezdőlapKözéletAjándékokat készítettek a bánkisok a kórház gyermekosztályának

Ajándékokat készítettek a bánkisok a kórház gyermekosztályának

-

-Hirdetés-

A Szent Pantaleon Kórház arról számolt be, hogy a Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikuma immáron hatodik alkalommal ajándékozott karácsonyi díszeket, ajándékokat az egészségügyi intézmény gyermekosztályának.

Szabóné Papp Krisztina angol tanárnő és Szigetfűné Pap Szilvia könyvtáros tanárnő vezetésével a bánkis tanulók ezzel a hagyománnyal minden évben az általuk készített díszeikkel kicsit ünnepi hangulatba öltöztetik a folyosót és a kórtermeket, valamint a gyermekosztályon fekvő kis betegeket szintén saját készítésű ajándékokkal lepik meg. Bár most a látogatási tilalom miatt az osztály feldíszítése idén sem valósulhatott meg, a diákjaikkal közösen ajándékokat készítettek, melyet a gyermekosztály dolgozói osztanak majd szét az osztályon kezelt gyermekeknek. A gyermekosztály vezetői a kis betegek nevében is köszönte a meglepetést.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Különleges bánásmód napja Dunaújvárosban

0
A fogyatékossággal élők problémáira hívja fel a figyelmet az a rendezvénysorozat, amelyet szolidaritás céljával rendeznek meg szeptember 19-től 23-ig a városban több helyszínen is. A...
DunaOnline

FREE
VIEW