KezdőlapKözéletHol van az egy éve beígért sportkoncepció?

Hol van az egy éve beígért sportkoncepció?

-

-Hirdetés-

Dunaújváros Megyei Jogú Város hivatalos honlapján található információ szerint közel egy évvel ezelőtt döntés született a város sportkoncepciójának elkészítéséről. A Dunaújváros Hetilap január 15-én megjelent cikke szerint: „Az önkormányzat egy debreceni céget, a Zsuponyó Levente tulajdonos-ügyvezető irányításával működő Sport, Marketing és Kommunikáció Service Kft.-t bízta meg a feladattal.”

Varga Richárd, a koncepciót készítő debreceni cég dunaújvárosi kapcsolattartója akkor azt nyilatkozta: „az a cél, hogy a szféra összes szereplője számára átlátható, tiszta, követhető viszonyrendszer alakuljon ki. Az is feladat, hogy a nagy költségvetésű, profi sport szereplői tisztán lássanak, az is, hogy a létesítmények üzemeltetése terén átláthatóvá váljon a mostani kaotikus történet, de az is, hogy a létesítményfejlesztésre vonatkozóan szülessenek távlatos tervek.” 

Mivel a döntés óta eltelt több hónap, így joggal bíztunk benne, hogy elkészült a grandiózus szakanyag, de az önkormányzat hivatalos honlapján nem találtuk meg. Ezért egy héttel ezelőtt Medgyesi Miklós sajtószóvivőnek írt levelünkben érdeklődtünk a sportkoncepcióról:

„Kérdésünk, hogy elkészült-e a tanulmány, és hol lehet megtekinteni?

Amennyiben nem készült el, akkor miért nem és mikorra várható?”

A nyitott, tényszerű tájékoztatás jegyében természetesen erre nem érkezett válasz, ezért csak a városi szóbeszéd alapján vonhatunk le következtetéseket. Véleményünk szerint, az önkormányzat jelenlegi sportkoncepciója az, hogy mindenki azt csinál, amit akar, csak a városnak ne kerüljön egyetlen fillérjébe sem.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dunaújváros vezetése által indított pereket kaszált el a bíróság

0
Dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnökének hivatalos közösségi oldalán a mai napon megjelent információk szerint, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata két keresetet...

Nincs mérlegelés! Kötelező!

DunaOnline

FREE
VIEW