-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Hol van az egy éve beígért sportkoncepció?

Hol van az egy éve beígért sportkoncepció?

Dunaújváros Megyei Jogú Város hivatalos honlapján található információ szerint közel egy évvel ezelőtt döntés született a város sportkoncepciójának elkészítéséről. A Dunaújváros Hetilap január 15-én megjelent cikke szerint: „Az önkormányzat egy debreceni céget, a Zsuponyó Levente tulajdonos-ügyvezető irányításával működő Sport, Marketing és Kommunikáció Service Kft.-t bízta meg a feladattal.”

Varga Richárd, a koncepciót készítő debreceni cég dunaújvárosi kapcsolattartója akkor azt nyilatkozta: „az a cél, hogy a szféra összes szereplője számára átlátható, tiszta, követhető viszonyrendszer alakuljon ki. Az is feladat, hogy a nagy költségvetésű, profi sport szereplői tisztán lássanak, az is, hogy a létesítmények üzemeltetése terén átláthatóvá váljon a mostani kaotikus történet, de az is, hogy a létesítményfejlesztésre vonatkozóan szülessenek távlatos tervek.” 

Mivel a döntés óta eltelt több hónap, így joggal bíztunk benne, hogy elkészült a grandiózus szakanyag, de az önkormányzat hivatalos honlapján nem találtuk meg. Ezért egy héttel ezelőtt Medgyesi Miklós sajtószóvivőnek írt levelünkben érdeklődtünk a sportkoncepcióról:

„Kérdésünk, hogy elkészült-e a tanulmány, és hol lehet megtekinteni?

Amennyiben nem készült el, akkor miért nem és mikorra várható?”

A nyitott, tényszerű tájékoztatás jegyében természetesen erre nem érkezett válasz, ezért csak a városi szóbeszéd alapján vonhatunk le következtetéseket. Véleményünk szerint, az önkormányzat jelenlegi sportkoncepciója az, hogy mindenki azt csinál, amit akar, csak a városnak ne kerüljön egyetlen fillérjébe sem.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW