KezdőlapFizetett hirdetésDinamizmus, siker, kiemelkedő bérek és rugalmas munkaidő! Szimpatikus? Akkor ezt látnod kell!

Dinamizmus, siker, kiemelkedő bérek és rugalmas munkaidő! Szimpatikus? Akkor ezt látnod kell!

-

A technológia mellett a munkaerőpiac is jelentősen átalakult az elmúlt években. Előtérbe helyeződnek azok a képzések és szakmák, amik rugalmasan végezhetőek, profitorientáltak, és siker sztorikat határoznak meg.

Az alkalmazott mérnöki és közgazdasági tudományok mellett felértékelődött azoknak a diplomáknak is az értéke, amik a társadalomtudományi területhez kapcsolódnak.

Mai cikkünk neked való, ha könnyen teremtesz kapcsolatot, dinamikus és nyitott személyiség vagy, és természetesen magabiztosan tudsz megnyilvánulni kisebb nagyobb közönség előtt.

A felsőoktatásban a kommunikáció és médiatudomány képzésék célja, olyan kommunikátorok képzése, akik ismerik a társadalmat működtető kommunikációs rendszereket, média és multimédia minden területét. Megszerzett tudásuk birtokában képesek a magyar vagy külföldi médián belül megállni a helyüket szinte bárhol.

A Kommunikációs és médiatudomány alapképzés ellentétben a többi diplomás szakkal mindössze 6 féléves, és a képzéshez nincs szükséged alaptudásra vagy matematikai ismeretekre.

A Dunaújvárosi Egyetem az elmúlt 3 évben jelentős figyelmet fordított a bölcsésztudomány ezen képzésének népszerűsítésére.

Jelentősen nőtt a nappali és levelezős hallgatók száma a DUE-n, ami nem csoda, hiszen országosan egyedülállóan itt található meg például a rendezvényszervezés specializáció. Természetesen a kommunikációs szakma minden ágazatába betekintés kaphat az ide felvételiző az üzleti kommunikáció vagy a médiakommunikáció szakosodásokon keresztül. Itt olyan tantárgyakat tanulhatsz, mint a kommunikációs készségfejlesztés, személyiség- és szociálpszichológia, társadalmi kommunikáció, médiagazdaságtan, webdesign és animáció, üzleti tárgyalás és prezentáció, vagy a reklámpszichológia.

Dumáld be magad egészen az egyetemig, és fejleszd tudásod egy magasabb szintre náluk!

Érdeklődj részletesebben az egyetem honlapján:

Felvételi 2022 (uniduna.hu)

(X)

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW