KezdőlapKözéletÚj osztályvezetője van a pszichiátriának

Új osztályvezetője van a pszichiátriának

-

A Szent Pantaleon Kórház pszichiátriai osztályán december 1-jétől dr. Ádám Éva kapott megbízást az osztályvezető főorvosi feladatok ellátására. 

Mint azt az egészségügyi intézményünk írja, a vezetői teendőket dr. Csobánczi Piroska főorvostól vette át, aki átmeneti időre több ízben is vállalta, hogy segíti a pszichiátriai ellátást azzal is, hogy szakmai munkája mellett vezetőként összefogja az osztály tevékenységét. A legutóbb, több mint két éven keresztül az osztály vezetését ellátó dr. Csobánczi Piroska a Semmelweis Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát 1975-ben. Attól az évtől kezdődően a Szent Pantaleon Kórház munkatársa. Kimagasló színvonalon végzett, lelkiismeretes munkáját több alkalommal is elismerték.  A Szent Pantaleon Kórház vezetésétől 2006-ban Kiváló Dolgozó kitüntetésben, 2011-ben Szent Pantaleon Emlékéremben részesült, 2019-ben pedig Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése a Dunaújváros Egészségügyéért díjat adományozta részére. A december 1-jétől a pszichiátriai osztály élére kinevezett dr. Ádám Éva 2004-ben végzett a Semmelweis Egyetem általános orvostudományi karán. Diplomázását követően rezidensképzését Budapesten, a Nyírő Gyula Kórház pszichiátriai osztályán kezdte. 2005-2006-ban szakmai kitérőt tett és orvoslátogatóként dolgozott, majd folytatta munkáját a Nyírő Gyula Kórházban. 2005-től 2018-ig háziorvosi ügyeleti tevékenységet is végzett.  2008 óta a Szent Pantaleon Kórház pszichiátriai osztályának munkatársa. 2009-2011. között kórházunk sürgősségi betegellátó osztályán is vállalt ügyeleti ellátást, mely szakmai szempontból nagymértékben hozzájárult a pszichiátria és az oxyológia határterületeinek megismeréséhez. Pszichiátriai szakvizsgáját 2011-ben tette le. 

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW