-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet A Törvényszék sem a DVG-nek, sem a DVCSH-nak nem fizet a fűtésért...

A Törvényszék sem a DVG-nek, sem a DVCSH-nak nem fizet a fűtésért (frissítve)

FRISSÍTVE: 20:15

„A Törvényszék sem a DVG-nek, sem a DVCSH-nak nem fizet a fűtésért” megjelent írásunk kapcsán a Székesfehérvári törvényszék Gazdasági Hivatal főosztályvezetője azzal a kéréssel fordult portálunkhoz, hogy a DVCSH Kft. részére küldött levelet távolítsuk el oldalunkról, mivel a közzétételéhez nem járult hozzá. Hangsúlyozni szeretnék, hogy ez nem törvényszéki iránymutatás, nem bírói állásfoglalás, hanem egy fogyasztói vélemény. A következő hét folyamán hivatalos tájékoztatást kaphatunk a Székesfehérvári Törvényszék Gazdasági Hivatalának döntéséről.

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. hivatalos oldalán tette közzé a Székesfehérvári Törvényszék által küldött tájékoztatását.

„Tisztelt Fogyasztóink!

A Székesfehérvári Törvényszék – mint dunaújvárosi felhasználási helyen távhőszolgáltatást igénybe vevő fogyasztó – a részére kiállított távhőszolgáltatási számlák megfizetésre vonatkozóan arról tájékoztatta társaságunkat, hogy „A DVCSH Kft és a DVG Zrt között folyamatban lévő peres eljárás befejezéséig, a jogszerű számlakibocsájtó és díjbeszedő szervezet megállapításáig a törvényszék a távhőszolgáltatást díját bírói letétbe helyezi”.

A Székesfehérvári Törvényszék tájékoztatása igazolja a társaságunk által tett nyilatkozatokban megfogalmazott álláspontját, miszerint a peres ügyek jogerős lezárásáig nem dönthető el, ki az, aki a számlakibocsátásra ténylegesen jogosult.

Amennyiben Tisztelt Fogyasztónk nem tudja eldönteni, hogy a DVCSH Kft. vagy a DVG Zrt. által megküldött számlát fizesse-e meg, javasoljuk, hogy – a Székesfehérvári Törvényszék eljárásával megegyezően – a távhőszolgáltatás díját helyezze letétbe.

Ezzel az eljárással a fizetési szándék igazolása mellett a letétbe helyezett pénzt biztonságban tudja, a bírósági eljárások lezárását követően intézkedhet a szolgáltató felé történő kifizetésről.

Tisztelettel:

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.

képviseletében

Neszmélyi Loránd”

Forrás: dvcsh.hu

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW