KezdőlapKözéletFebruárban induló képzésekre lehet jelentkezni

Februárban induló képzésekre lehet jelentkezni

-

Mint már arról korábban is hírt adtunk, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum több képzés is hirdet felnőttoktatás keretében, a centrum tagintézményei külön is jegyzik a náluk elsajátítható szakmákat, amelyeket a második félévtől, februártól lehet tanulni.

Online várják a jelentkezéseket a már megújult képzési rendszer szerinti oktatásra. Ennek fontosabb elemei között van az például, hogy a felnőttek oktatása felnőttképzési jogviszonyban történik felnőttképzési szerződés aláírásával. A képzés ingyenes, de leltéti díjat kell fizetni a szerződésben meghatározottak szerint havonta. A letéti díjat a tanuló egy összegben visszakapja a képzés befejezése és a sikeres vizsga letétele után. A képzés megkezdésének feltétele az foglalkozás-egészs és égügyi alkalmassági vizsgálat, melynek díja a jelentkező költsége. Erről az iskola ad bővebb tájékoztatást a jelentkezés után. A képzéseket a tanév folyamán akkor indítják, ha a jelentkezők száma eléri az indításhoz szükséges létszámot. A kínálatban szerepel többek között az általános ápoló, a fodrász, a magasépítő technikus, a vendégtéri szaktechnikus, a kereskedelmi értékesítő.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW