KezdőlapKözéletÚj szolgáltatással bővült a NAV online nyomtatványkitöltő alkalmazása

Új szolgáltatással bővült a NAV online nyomtatványkitöltő alkalmazása

-

Új szolgáltatással bővült az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás, mostantól az egyszerűsített foglalkoztatás is rögzíthető az oldalon- erre hívja fel a dunaújvárosi adózók figyelmét Mártonné Beke Éva, a NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának referense.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal saját fejlesztésű webes alkalmazásának használatához nincs szükség semmilyen külső program telepítésére: egyszerűen, internetes eléréssel, akár okoseszközről is, gyorsan elintézhető számos ügy, ha valakinek van ügyfélkapuja. Az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló bejelentés – KAÜ-azonosítás után – akár közvetlenül a munkakezdés előtt is beadható. A küldés előtt a felhasználó az „érvényes” bejelentéseket lekérdezheti és az új adatokat visszavonhatja és törölheti is. A dokumentumok garantáltan hiba nélkül kerülnek a NAV-hoz, ugyanis a fals adatokat blokkolja a rendszer, a feldolgozhatatlan bejelentés nem küldhető be. Így azt is ellenőrzi az ONYA, hogy a foglalkoztatott neve és az adóazonosító jel összetartozik-e és erről azonnal visszajelez az adózónak. Továbbra is elérhető az Általános Nyomtatványkitöltő Alkalmazásban az az űrlap, amelyen bejelenthető az egyszerűsített foglalkoztatás, azonban az ONYA könnyebb megoldást jelent. A NAV-nál online intézhető ügyek köre folyamatosan bővül.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szolgálati Jelet adományoztak a katasztrófavédelem három munkatársának

0
Tíz éves hivatásos tűzoltói szolgálat elismeréseként Szolgálati Jelet adományozott a belügyminiszter három Fejér vármegyei tűzoltónak- adta hírül a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint azt...
DunaOnline

FREE
VIEW