KezdőlapKözéletIntézmények és közösségi terek újultak meg a Hankook programjával

Intézmények és közösségi terek újultak meg a Hankook programjával

-

A helyi közösségekkel összefogva 2021-ben összesen 30 közösségi tér, bölcsőde, óvoda és iskola újult meg, aminek a megvalósításához a Hankook 18 millió forinttal járult hozzá- erről számolt be közleményben az abroncsgyártó vállalat.

Mint írják, kilencedik alkalommal hirdették meg tavaly a Hankook Tire Dolgozói Önkéntes Programját, valamint idén tizedik alkalommal a KÖSZ, Hankook!-ot (a Közösségi Összefogás a Szebbért elnevezésű programot). A vállalat 2013-ban azzal a céllal indította el a társadalmi szerepvállalást segítő projektet, hogy vidéki települések köztereit, közintézményeit az ott élőkkel közösen megszépítse és fejlessze. 2021-ben a Hankook önkéntesei összesen 30 környezetszépítő projektben vettek részt, három megye kilenc különböző településén. A Hankook kezdeményezésének köszönhetően közösségi összefogásban újabb közintézmények újulhattak meg a gyár szomszédságában lévő településeken. A vállalat felhívására ezúttal is a cég munkatársainak javaslatai alapján választották ki a nyertes projekteket, melyek megvalósítását a Hankook 18 millió forinttal támogatta. 95 Hankook dolgozó és 117 külső segítő vett részt a környezetszépítő akciókban, munkájuk eredményeként Bács-Kiskun, Fejér és Pest megye kilenc településén összesen 30 projektet adtak át. A szerencsés településeken (többek között Dunaújvárosban) közösségi terek, bölcsődék, óvodák és iskolák újulhattak meg. Az önkéntes program elindítása óta összesen 915 Hankook önkéntes több mint 24 ezer munkaórában segített a környékbeli szervezeteknek, így az elmúlt kilenc évben összesen 266 projekt valósult meg. Az önkéntesek az elmúlt években közösségi tereket, bölcsődéket, óvodákat és iskolákat szépítettek meg, a nyílászárók cseréjétől a vizesblokkok felújításán át a teljes festésig, továbbá játszótereket építettek, sportpályák öltözőjét modernizálták, valamint közterületeket is parkosítottak.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dunaújvárosból is várják a jelentkezéseket a „Közlekedik a család” vetélkedőre

0
A közúti közlekedésben fontos, hogy a résztvevők körültekintő, megfontolt módon, egymásra partnerként tekintve közlekedjenek. A közlekedés szabályaival a legfiatalabbaknak érdemes minél korábban megismerkedniük, az...
DunaOnline

FREE
VIEW