KezdőlapoktatásCsaládi nyílt napot tart az egyetem

Családi nyílt napot tart az egyetem

-

Sikeresen zárult az Educatio kiállítás, amelyet a fővárosban rendeztek meg január 13-15. között- erről számolt be a Dunaújvárosi Egyetem, amely ugyancsak a kiállítók között fogadta az érdeklődőket.

Mint írták, az első napon a diákok a Kommunikáció és médiatudomány alapszak, a Gazdálkodás és menedzsment alapszak és a Televíziós Műsorkészítő felsőoktatási szakképzésük iránt érdeklődtek a legtöbben. Az aktív hallgatóik, akik kiállítóként vettek részt az Educatio kiállításon, készséggel válaszoltak a felmerülő kérdésekre és első kézből tudtak beszámolni a Dunaújvárosi Egyetemen működő képzésekről. A második napon az Anyagmérnök alapszakunk és az informatikai területhez kapcsolódó alapszakok és felsőoktatási szakképzéseinkről és a Szakoktató alapképzésről szerettek volna több információt szerezni az érdeklődők. A Dunaújvárosi Egyetem standjánál minden nap lehetőség nyílt az érdeklődők számára pályaorientációs tanácsadás igénybevételére, ami szintén sok diák érdeklődését keltett fel. A harmadik nap alkalmával minden szakjukat nagy érdeklődés övezte, különösen sokat szerettek volna a Gépészmérnöki területről, ami magába foglalja az alap és felsőoktatási szakképzést. A Dunaújvárosi Egyetem január 22-én egy családi nyílt napot tart, amelyre szeretettel várják az érdeklődőket.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tényszerű adatok az elmúlt évek dunaújvárosi beruházásairól

0
Már hónapok óta dübörög a „Rajta, Újváros!” Egyesület választási kampánya, amelyben azokkal a beruházásokkal kérkednek, amelyek elnyerése egyértelműen az előző városvezetéshez köthető. Természetesen tisztában...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW