KezdőlapKékfényBíróság elé került az ittasan vezető férfi ügye

Bíróság elé került az ittasan vezető férfi ügye

-

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a 60 éves pusztaszabolcsi férfit, aki eltiltás hatálya alatt vezetett.

A vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi 2022 februárjában kétszer is volán mögé ült úgy, hogy a bíróság tavaly év végén szabálysértési eljárásban eltiltotta a járművezetéstől. Annak ellenére, hogy tudott az eltiltásról, a férfi egy olyan autóval közlekedett otthonából egy másik településre, amire felelősségbiztosítással nem rendelkezett, és a megvételét követően a nevére sem íratta át. A férfit február 1-jén, majd 13-án is igazoltatták a rendőrök, és utóbbi alkalommal őrizetbe is vették, valamint szabálysértési eljárást is indították vele szemben. A Dunaújvárosi Járásbíróság a többszörös visszaeső férfit 10 nap elzárásra, továbbá 2 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. Az ügyész súlyosításért fellebbezett.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW