KezdőlapoktatásKutatási pályázatot hirdet az egyetem

Kutatási pályázatot hirdet az egyetem

-

Proof of Concept címmel idén is pályázatot hirdet a Dunaújvárosi Egyetem a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával annak érdekében, hogy a lehetséges ipari/gazdasági alkalmazással bíró ötletek megvalósításában nyújtson segítséget.

A pályázat révén szakmai mentorálással és pénzügyi támogatással tudnak segíteni. A rendelkezésre álló keretösszeg 20 millió forint, amellyel várhatóan 5-8 pályázatot tudnak támogatni. A pályázatra az egyetem hallgatói, oktatói, kutatói, munkavállalói jelentkezhetnek. A projektre vonatkozó általános elvárás, hogy kizárólag a DUE-n létrehozott, hasznosítási potenciállal rendelkező kutatási eredményekre épülő projekt támogatható, melynél jól beazonosítható egy, vagy több védelemben részesíthető szellemi alkotás. A pályázatok benyújtási határideje április eleje.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Végéhez ért az egyetem nyílt tantárgyi képzése

0
A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete sikeresen zárta a "Fejlett IT infrastruktúrák" című nyílt tantárgyát. Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezte, a márciusban indult, "Fejlett IT...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW