KezdőlapoktatásÖt tanuló jutott be a Szakma Sztár Fesztiválra

Öt tanuló jutott be a Szakma Sztár Fesztiválra

-

A Szakma Kiváló Tanulója Verseny írásbeli fordulói után megrendezték a középdöntőket is minden szakmacsoportban, ahol már a gyakorlati tudásukat bizonyíthatták a fiatalok.

A verseny szervezői folyamatosan teszik közzé az eredményeket. Azokban a szakmacsoportokban, amelyben dunaújvárosi érdekeltség is volt, már megvan a finálé mezőnye, ez alapján összesen öt dunaújvárosi középiskolás szerepelhet az ország legjobbjai között, vagyis a Szakma Sztár Fesztiválon. A Dunaferr Technikumból négy diák: Varga Balázs Tibor és Sebestyén Dávid Gusztáv az épület- és szerkezetlakatos szakmacsoportban, Dézsi Martin és Zagyva Bence pedig a hegesztők csoportjában jutott a döntőbbe. A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum tanulója, Demjén Hunor Buzát a pincérek mezőnyében bizonyíthat majd. Mint azt a verseny honlapján írják, a Szakma Sztár Fesztivált április 25-27. között rendezik meg a fővárosban.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Elsőbbség meg nem adása miatt 80 esetben intézkedtek a rendőrök a...

0
A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy az elmúlt héten az előzés szabályainak megszegése miatt 14, elsőbbség meg nem adása miatt 80 és...
DunaOnline

FREE
VIEW