KezdőlapoktatásÖt tanuló jutott be a Szakma Sztár Fesztiválra

Öt tanuló jutott be a Szakma Sztár Fesztiválra

-

A Szakma Kiváló Tanulója Verseny írásbeli fordulói után megrendezték a középdöntőket is minden szakmacsoportban, ahol már a gyakorlati tudásukat bizonyíthatták a fiatalok.

A verseny szervezői folyamatosan teszik közzé az eredményeket. Azokban a szakmacsoportokban, amelyben dunaújvárosi érdekeltség is volt, már megvan a finálé mezőnye, ez alapján összesen öt dunaújvárosi középiskolás szerepelhet az ország legjobbjai között, vagyis a Szakma Sztár Fesztiválon. A Dunaferr Technikumból négy diák: Varga Balázs Tibor és Sebestyén Dávid Gusztáv az épület- és szerkezetlakatos szakmacsoportban, Dézsi Martin és Zagyva Bence pedig a hegesztők csoportjában jutott a döntőbbe. A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum tanulója, Demjén Hunor Buzát a pincérek mezőnyében bizonyíthat majd. Mint azt a verseny honlapján írják, a Szakma Sztár Fesztivált április 25-27. között rendezik meg a fővárosban.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Miniszteri elismerést kapott Erdély-Franyó Anna

0
Miniszteri elismerést kapott Erdély-Franyó Anna, a Szent Pantaleon Kórház ápolási igazgatója. Mint arról egészségügyi intézményünk beszámolt, főorvosi értekezlet keretében gratulált dr. Kővágó Levente megbízott...

Elismerések a diplomaátadón

DunaOnline

FREE
VIEW