KezdőlapoktatásNépdaléneklési versenyen remekeltek a móriczosok

Népdaléneklési versenyen remekeltek a móriczosok

-

A Móricz Zsigmond Általános Iskola tanulói az elmúlt napokban több népdaléneklési versenyen vettek részt, ahonnan remek eredményekkel tértek haza. 

Az egyik ilyen volt a „Tiszán innen, Dunán túl” elnevezésű országos népdaléneklési minősítő verseny megyei fordulója, amelyet március 18-án rendeztek Székesfehérváron. Itt a 7.b osztály két csoportja is arany minősítést kapott, illetve Rajcsányi Annamária ezüst minősítést érdemelt. Aztán március 25-én ugyancsak a megyeszékhely adott otthont a Pesovár Ferenc gyermek- és ifjúsági népdaléneklési és népzenei verseny megyei döntőjének. Itt Rajcsányi Annamária ezüst-, míg a 2.b osztály Csicsergők csoportja kiemelt arany minősítést kapott. Őket Németh Irma tanárnő készítette fel a versenyre. Ezen a megmérettetésen Szigethy Adrienn tanárnő fiataljai is részt vettek. A Legények nevű csapat kiemelt arany-, a 2.b-sek csapata arany, míg a 4.a és a 4.b csapata ezüst minősítést kapott.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Dunaújvárosban

0
Egy gyerek tartózkodott a fürdőszobában, amikor jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy társasházi lakásban április 20-án este Dunaújvárosban- erről számolt be a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság....

Programkavalkád a Hild-napon

DunaOnline

FREE
VIEW