KezdőlapoktatásNépdaléneklési versenyen remekeltek a móriczosok

Népdaléneklési versenyen remekeltek a móriczosok

-

-Hirdetés-

A Móricz Zsigmond Általános Iskola tanulói az elmúlt napokban több népdaléneklési versenyen vettek részt, ahonnan remek eredményekkel tértek haza. 

Az egyik ilyen volt a “Tiszán innen, Dunán túl” elnevezésű országos népdaléneklési minősítő verseny megyei fordulója, amelyet március 18-án rendeztek Székesfehérváron. Itt a 7.b osztály két csoportja is arany minősítést kapott, illetve Rajcsányi Annamária ezüst minősítést érdemelt. Aztán március 25-én ugyancsak a megyeszékhely adott otthont a Pesovár Ferenc gyermek- és ifjúsági népdaléneklési és népzenei verseny megyei döntőjének. Itt Rajcsányi Annamária ezüst-, míg a 2.b osztály Csicsergők csoportja kiemelt arany minősítést kapott. Őket Németh Irma tanárnő készítette fel a versenyre. Ezen a megmérettetésen Szigethy Adrienn tanárnő fiataljai is részt vettek. A Legények nevű csapat kiemelt arany-, a 2.b-sek csapata arany, míg a 4.a és a 4.b csapata ezüst minősítést kapott.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Horgászati tilalom június 15-től

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról számolt be, hogy sikeresen megtörtént az idei második pontytelepítés a Kikötői-öbölben és a Felső-öbölben. Előbbinél 3 mázsa, utóbbinál 7...
DunaOnline

FREE
VIEW