KezdőlapoktatásElfogadták az egyetem intézményfejlesztési tervét

Elfogadták az egyetem intézményfejlesztési tervét

-

-Hirdetés-

A Dunaújvárosi Egyetem fenntartója, a Dunaújvárosi Egyetemért Alapítvány elfogadta az egyetem új, 2021-2026 időszakra érvényes intézményfejlesztési tervét- erről számolt be felsőoktatási intézményünk.

Mint írják, az új fejlesztési terv alapot nyújt ahhoz, hogy az egyetem a hazai és a nemzetközi felsőoktatási piac elismert magánegyetemeként, a jövő generációinak jövőjét meghatározó klímasemlegesség elérésének kiemelt tudásipari szereplője, a Nemzeti Hidrogénstratégia megvalósításában a magyar kormány egyik legfontosabb képzési és kutatási partnere, valamint hazánk és Közép-Európa zöld transzformációs tevékenységét támogató üzleti és egyéb szervezetek számára jelentős kutatási szolgáltatásokat nyújtó tudásközpontja legyen. Az egyetemhez kapcsolódó hír még, hogy március 24-én az intézmény adott otthont a MAHEG új mesterkurzus-sorozata első rendezvényének. A korszerű ívhegesztő áramforrások hatékony alkalmazásának lehetőségeit és korlátait feltáró rendezvény egy hat részből álló sorozat nyitó programja volt az intézmény közlése alapján. Ezen a mostani rendezvényen az elektronikus áramforrások felépítését és tulajdonságait tárták fel. A program nagy érdeklődés mellett, a meghívott, előadást és gyakorlati bemutatót, konzultációt vállaló forgalmazók, vállalatok aktív részvételével zajlott. A következő mesterkurzus alkalmával a hegesztőív tulajdonságaival foglalkoznak.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Új főnővér a fül-orr-gégészeti osztályon

0
A Szent Pantaleon Kórház arról számolt be, hogy a fül-orr-gégészeti osztályon december 1-je óta Kohl Szabina látja el az osztályvezető főnővéri feladatokat. Kohl Szabina...
DunaOnline

FREE
VIEW