Közélet

Csak átverés volt a takarítógép átadás

A 2022. évi országgyűlési választás kampányának hajrájában városunkban hirtelen megjelent egy utcai takarítógép. Az ellenzéki képviselőjelölt, Kálló Gergely, valamint Mezei Zsolt alpolgármester mutatta be a sajtó számára a járművet.

Videó forrása: youtube

Veregették egymás vállát, hogy a remek gazdálkodásnak köszönhetően sikerült megvásárolni a szuper masinát. A városi lakájmédia szerint a gép beszerzési ára 48 millió forint +ÁFA volt. Azonban már az első üzemórákban lehetett látni, hogy nincs minden rendben a járgánnyal kapcsolatban, hiszen működés közben hatalmas porfelhőt eregetett maga körül. Többek véleménye szerint a külföldi (vélhetően olasz) rendszám is aggályos volt.

Olasz rendszámmal közlekedett

A szerkesztőségünkbe eljuttatott információ azonban sok mindenre magyarázatot adhat. Ezek szerint ez a jármű csak egy kipróbálásra ideküldött gépezet volt, amit állítólag már vissza is szállítottak a külföldi telephelyére. Tehát a városunkban történt megjelenése csupán csak kampányfogás volt. Amennyiben ezt történt, akkor a városlakók alaposan be lettek csapva.

Az üggyel kapcsolatos kérdésünket tegnap elküldtük Medgyesi Miklós sajtószóvivőnek, de választ nem kaptunk rá.

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW