KezdőlapKözéletFontos munkát végez a Duna Dog Center

Fontos munkát végez a Duna Dog Center

-

Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő és Szepessy Gergő, a Fidesz helyi szervezetének elnöke szombaton délelőtt ellátogattak a Duna Dog Centerbe, hogy tájékozódjanak az ott folyó munkáról.

A Duna Dog Center nem csak egy kutyákat képző intézmény, hanem azzal párhuzamosan működik a Duna Kid Center is, ahol szakemberek és kutyák segítségével folyik a gyerekek különböző területű fejlesztése. Czibere Cecília, az iskola vezetője elmondta, hogy itt állatasszisztált oktatás zajlik, melyen tipikus és atipikus fejlődésű gyerekek is részt vehetnek.

Hetente közel negyven gyerekkel foglalkoznak a központjukban, de vannak olyan esetek, amikor a szakemberek és a kutyák mennek oktatási intézményekbe.

Kiderült az is, hogy nagyon sok kutyatartó van a városban, az ebösszeírás adatai szerint átlagosan minden második városlakóra jut egy kutya. Az országgyűlési képviselő mind a két központot bejárta, elismerően szólt az itt folyó munkáról és támogatásáról biztosította a központot.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szolgálati Jelet adományoztak a katasztrófavédelem három munkatársának

0
Tíz éves hivatásos tűzoltói szolgálat elismeréseként Szolgálati Jelet adományozott a belügyminiszter három Fejér vármegyei tűzoltónak- adta hírül a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint azt...
DunaOnline

FREE
VIEW