KezdőlapKözéletFontos munkát végez a Duna Dog Center

Fontos munkát végez a Duna Dog Center

-

-Hirdetés-

Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő és Szepessy Gergő, a Fidesz helyi szervezetének elnöke szombaton délelőtt ellátogattak a Duna Dog Centerbe, hogy tájékozódjanak az ott folyó munkáról.

A Duna Dog Center nem csak egy kutyákat képző intézmény, hanem azzal párhuzamosan működik a Duna Kid Center is, ahol szakemberek és kutyák segítségével folyik a gyerekek különböző területű fejlesztése. Czibere Cecília, az iskola vezetője elmondta, hogy itt állatasszisztált oktatás zajlik, melyen tipikus és atipikus fejlődésű gyerekek is részt vehetnek.

Hetente közel negyven gyerekkel foglalkoznak a központjukban, de vannak olyan esetek, amikor a szakemberek és a kutyák mennek oktatási intézményekbe.

Kiderült az is, hogy nagyon sok kutyatartó van a városban, az ebösszeírás adatai szerint átlagosan minden második városlakóra jut egy kutya. Az országgyűlési képviselő mind a két központot bejárta, elismerően szólt az itt folyó munkáról és támogatásáról biztosította a központot.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW