KezdőlapKözéletÚj orvosigazgató és stratégiai igazgató segíti a vezető munkáját

Új orvosigazgató és stratégiai igazgató segíti a vezető munkáját

-

-Hirdetés-

Dr. Jobbágy Lajos főigazgatói kinevezését követően, dr. Kővágó Levente orvosigazgatói, míg dr. Szilágyi Örs stratégiai igazgatói feladatokat lát el májustól kórházunkban- adta hírül a Szent Pantaleon Kórház.

Dr. Kővágó Levente orvosigazgató, 2001-ben szerezte orvosi diplomáját Bukarestben és kezdett dolgozni az Aradi városi kórházban. 2002-ben helyezkedett el kórházunk infektológiai osztályán. 2003-ban honosíttatta általános orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen. 2009-ben infektológia szakképesítést szerzett, majd 2014-ben Allergológia és Klinikai Immunológiából szakvizsgázott, mindkétszer kiváló eredménnyel. 2019-től az intézmény Antibiotikum Bizottságának tagja, 2020 óta intézményi kutatási koordinátor, idei évtől a kórházunk Tudományos Bizottságának elnöki feladatait is ellátja. Dr. Szilágyi Örs stratégiai igazgató, 2016-ban végzett a Semmelweis Egyetem Orvostudományi karán, általános orvosként. Nemzetközileg elismert gazdálkodási menedzser, MBA végzettséget szerzett 2019-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. 2021-ben aneszteziológiai és intenzív terápiás szakvizsgát tett. A Szent Rókus Kórház egynapos sebészetén, míg a Törökbálinti Tüdőgyógyintézetben és az Országos Onkológiai Intézetben az intenzív terápiás osztályokon dolgozott. 2020-ban került kórházunk aneszteziológiai és intenzív betegellátó osztályára. Idén májustól stratégiai igazgatói feladatokat is ellát az osztályos munkája mellett.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Átadták a Dunaújváros Ifjúságáért díjakat

0
Közgyűlést tartott csütörtökön a képviselő-testület, amelynek elején átadták a Dunaújváros Ifjúságáért díjakat. Ezt az elismerést idén két személynek ítélték oda: posztumusz Oláh Jánosnénak, a...
DunaOnline

FREE
VIEW