KezdőlapKözéletA kórház is képviseltette magát a Karrier napon

A kórház is képviseltette magát a Karrier napon

-

Május 11-én szervezte meg a már hagyományos Karrier napot a Dunaújvárosi Egyetem. A kiállítók között volt a Szent Pantaleon Kórház is, mint a város harmadik legnagyobb munkáltatója- erről számolt be az egészségügyi intézményünk.

Mint írják, az ilyen jellegű események lehetőséget biztosítanak az egyetem hallgatóinak és a középiskolások számára, hogy minél több információhoz jussanak a munkaerőpiacról, útmutatást kapjanak a sikeres karrier utak megalapozásához, valamint, hogy a rendezvényre jelentkezett munkaadók segítséget kapjanak a megfelelő munkaerő kiválasztásában. Dr. Balázs László, a Dunaújvárosi Egyetem oktatási rektorhelyettese nyitotta meg a rendezvényt, ezt követően kereshették fel az érdeklődők a munkáltatók standjait. A kiállítás ideje alatt a kórházunkat képviselő munkatársak igyekeztek a munkakeresőket az egészségügyi pálya felé orientálni, ráirányítani a figyelmüket e hivatás szépségeire, valamint különféle ismertetőkkel, prezentációval, egészségügyi tanácsadással várták az érdeklődőket.  

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Elsőbbség meg nem adása miatt 80 esetben intézkedtek a rendőrök a...

0
A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy az elmúlt héten az előzés szabályainak megszegése miatt 14, elsőbbség meg nem adása miatt 80 és...
DunaOnline

FREE
VIEW