KezdőlapKözéletKérdezői feladatok ellátására várja a jelentkezéseket a KSH

Kérdezői feladatok ellátására várja a jelentkezéseket a KSH

-

A Központi Statisztikai Hivatal május 26. és július 10. között az emberek lakóhelyére és tanulmányaira vonatkozó felmérést végez Dunaújvárosban is, amelyhez kérdezői feladatok ellátására alkalmas, megfelelő tapasztalattal rendelkező személyeket is keresnek.

Az úgynevezett Népességmonitor felmérés egy kutatássorozat része, a kiválasztott 94 településen – köztük városunkban is – egy időben valósul meg – erről ír hivatalos honlapján az önkormányzat. Az adatszolgáltatást a KSH által kijelölt személyek az időszak elején egy internetes kérdőív megválaszolásával teljesíthetik, vagy később egy kérdezővel lefolytatott személyes vagy telefonos interjú során. Az érintett személyek értesítése és válaszadásra felkérése postai úton történik. A Népességmonitor felmérés akkor lesz eredményes, és akkor szolgáltat megbízható adatokat, ha valamennyi kiválasztott személlyel sikeres interjú készül. A kérdezői feladatok ellátására megfelelő tapasztalattal rendelkező személyeket keresnek. A feladat megbízási jogviszony keretében végezhető június 10. és július 10. között. Jogviszonyt létesíteni csak az öregségi nyugdíjkorhatárt be nem betöltött személyekkel tudnak. A kérdező feladata, hogy több különböző településen a kijelölt személyeket felkeresse, és a körülbelül 10–15 perces kérdőívet lekérdezze. A feladatban való részvételre a jelentkezési lap kitöltésével regisztrálhatnak május 20-ig. A részletekkel kapcsolatban bővebb információ a KSH oldalán található.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A digitális trendekről lesznek előadások a kamarában

0
Május 14-én 14 órától rendezik meg a Digitális Technológiai Trendek Klub vállalkozó fórumát a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházában, ahol a Digital Twin technológiával...
DunaOnline

FREE
VIEW