KezdőlapKékfényNegyedórán belül háromszor vásároltak más bankkártyájával a csalók

Negyedórán belül háromszor vásároltak más bankkártyájával a csalók

-

A Székesfehérvári Járási Ügyészség információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival és nővel szemben, akik más személy bankkártyájával negyedórán belül háromszor vásároltak.

A vádirat szerint a férfi és a nő élettársak, akikhez ismeretlen körülmények között került 2021. február 15-én, Dunaújvárosban egy más személy lakossági bankszámlájához kiállított bankkártya. A vádlottak a jogosulatlan birtokukba került bankkártyával 2021. február 15-én délután, negyedórán belül háromszor vásároltak különböző dohányboltokban, amellyel összesen mintegy 26 ezer forint kárt okoztak, amely kár az eljárás befejezéséig nem tértült meg. Az ügyészség vádiratában tárgyalás mellőzésével, a férfival, mint többszörös visszaesővel szemben közérdekű munka- és pénzbüntetés, a nővel szemben pedig pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Érkeznek a gépjárműadós iratok

0
Folyamatosan érkeznek a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok. Idén egy hónapot nyernek a gépjárművek tulajdonosai, üzembentartói, ugyanis a több mint...
DunaOnline

FREE
VIEW