KezdőlapKékfényHajtóvadászat! Megszökött a pálhalmai börtönből Kovács Rajmund, keresi a rendőrség

Hajtóvadászat! Megszökött a pálhalmai börtönből Kovács Rajmund, keresi a rendőrség

-

Forrás: police.hu

A 28 éves férfi engedély nélkül távozott a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet hangosi szarvasmarhatelepéről, ahol munkavégzést folytatott.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 07030/635/2022. bűnügyi számon indított eljárást fogolyszökés bűntett elkövetésének gyanúja miatt Kovács Rajmund ellen.

A jogerős ítélet alapján szabadságvesztés büntetését töltő fogvatartott a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet hangosi szarvasmarhatelepéről, munkavégzés közben 2022. május 18-án délelőtt ismeretlen helyre távozott. A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet és a rendőrség azonnal, nagy erőkkel megkezdte a férfi felkutatását, amely jelenleg is tart.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kovács Rajmund tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Versklipkészítő versenyt hirdet a Lorántffy

0
A Lorántffy Zsuzsanna Technikum Hétköznapi fények címmel versklipkészítő versenyt hirdet a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum intézményei és a dunaújvárosi középiskolák számára. Mint azt a középiskola...
DunaOnline

FREE
VIEW