KezdőlapfrissKihirdették a tűzoltói alkotópályázat eredményét

Kihirdették a tűzoltói alkotópályázat eredményét

-

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2022-ben is meghirdette alkotói pályázatát óvodások és iskolások részére.

Mint arról a megyei katasztrófavédelem beszámolt, a felhívásra Fejér megyéből száznegyven alkotás érkezett. A pályamunkákat több kategóriában és három korcsoportban értékelték, az iskolások közül az első helyen díjazott munkák továbbjutottak az országos értékelésre. A megyei forduló eredményhirdetését május 26-án tartották Székesfehérváron. Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság felhívására óvodás, szabadkézi rajz és irodalmi alkotás kategóriában küldték be pályamunkáikat a gyerekek Fejér megyéből. Korcsoportonként az első három helyezettet díjazták. A gyerekeket Magosi Lajos tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató, a Fejér Megyei Tűzmegelőzési Bizottság elnöke köszöntötte. Megyénkből a legtöbb pályamű idén az Úrhidai Tündérkert Óvoda és Bölcsőde, valamint a Móri Gárdonyi Géza Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménytől érkezett. A Dunaújvárosi Egyetem Munkahelyi Bölcsőde növendékeinek csoportos alkotása a Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség különdíjában részesült, amelyet Molnár József tűzoltó alezredes, a szövetség elnöke adott át.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW