KezdőlapGazdaságA kormány továbbra is fenntartja a rezsicsökkentést

A kormány továbbra is fenntartja a rezsicsökkentést

-

A kormány és a Fidesz-KDNP továbbra is fenntartja a rezsicsökkentést Brüsszel, a magyarországi baloldal és a multik folyamatos nyomásgyakorlása ellenére – jelentette ki a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos az MTI-hez szombaton eljuttatott videójában.

Németh Szilárd azt mondta, hogy ha ma szétnézünk az európai politikában, akkor azt látjuk, hogy a brüsszeli baloldaliak – ahelyett, hogy azon törnék a fejüket, miként lehet megszüntetni a háborús inflációt és az annak következtében kialakult káros gazdasági hatásokat, hogyan lehet megvédeni az európai és a magyar állampolgárokat – az őrült javaslataikkal pontosan az európai és a magyar állampolgárokkal akarják megfizettetni a háború árát.    

Nagyon úgy tűnik, hogy Magyarországon a fővárosi baloldali politikusok is felszálltak erre a „brüsszeli dilivonatra” – fogalmazott.    

Karácsony Gergely főpolgármester a rezsicsökkentés ügyében „a tőle megszokott módon csak szimplán feljelentette Magyarországot Brüsszelben”, majd „árulásáért cserébe még pénzért is kuncsorgott” – jelentette ki a kormánybiztos.    

Hozzátette: Bősz Anett, „a Gyurcsány-párt újdonsült alpolgármestere” abban látja a háborús infláció megoldását, hogy a magyarok hagyják maguk mögött az autót, és üljenek át a tömegközlekedésre.    

Németh Szilárd azt mondta, hogy nem tudnak meglepődni, mert Bősz Anett „nem egyedül utazik ezen a brüsszeli dilivonaton”. Vele tart Tüttő Kata dúsgazdag „szoci alpolgármester asszony” is, aki azt javasolja a nála „jóval szerényebb körülmények között élő magyaroknak”, hogy kevesebb energiát fogyasszanak, mérsékeljék az autóhasználatukat, valamint gondolják újra az otthoni fűtési-hűtési-főzési szokásaikat.    

Velük szemben a Fidesz-KDNP továbbra is leszögezi: az európai és a magyar embereket sújtó hibás brüsszeli szankciópolitika nem oldja meg sem az energiaárak elszabadulását, sem a háborús inflációt, helyette a magyarokkal akarja megfizettetni a háború árát.    

„Ezt mi nem fogjuk hagyni. Kiállunk a magyar emberek érdekeiért” – jelentette ki a kormánybiztos.    

Brüsszel, a magyarországi baloldal és a multik folyamatos nyomásgyakorlása ellenére a kormány és a Fidesz-KDNP továbbra is fenntartja a rezsicsökkentést – mondta Németh Szilárd.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyári diákmunka programot indít a kormány

0
A teljes foglalkoztatottság elérése, valamint a fiatalkori inaktivitás csökkentése, a korai munkatapasztalat- és munkajövedelem-szerzés elősegítése érdekében a Kormány június 17-től ismételten meghirdeti a ,,Nyári...
DunaOnline

FREE
VIEW