KezdőlapKékfényRendőrkézen egy ukrán embercsempész

Rendőrkézen egy ukrán embercsempész

-

-Hirdetés-

Egy ukrán embercsempész 5 fő illegális migránst szállított, a rendőrök Székesfehérvár belterületén állították meg.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök által kiadott jelzés alapján a Fejér megyei egyenruhások 2022. június 22-én 17 óra körül Székesfehérvár belterületén, a Seregélyesi úton ellenőriztek egy magyar honosságú gépjárművet és annak 27 éves ukrán állampolgárságú sofőrjét.

A járműben a vezetőn kívül további 5 férfi utazott, akik magukat afgán állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni.

A rendőrök az embercsempészt elfogták és az illegális migránsokkal együtt a rendőrségre előállították. A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a migránsokat – meghallgatásukat követően – visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz. A sofőrrel szemben embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Csütörtökön véradás lesz a moziban

0
Ezen a héten csütörtökön, vagyis augusztus 11-én 11 és 15 óra között a Kultik Moziban szerveznek véradást, ide várják a szervezők az önkénteseket, akiktől...
DunaOnline

FREE
VIEW