KezdőlapKékfényRendőrkézen egy ukrán embercsempész

Rendőrkézen egy ukrán embercsempész

-

Egy ukrán embercsempész 5 fő illegális migránst szállított, a rendőrök Székesfehérvár belterületén állították meg.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök által kiadott jelzés alapján a Fejér megyei egyenruhások 2022. június 22-én 17 óra körül Székesfehérvár belterületén, a Seregélyesi úton ellenőriztek egy magyar honosságú gépjárművet és annak 27 éves ukrán állampolgárságú sofőrjét.

A járműben a vezetőn kívül további 5 férfi utazott, akik magukat afgán állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni.

A rendőrök az embercsempészt elfogták és az illegális migránsokkal együtt a rendőrségre előállították. A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a migránsokat – meghallgatásukat követően – visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz. A sofőrrel szemben embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Programkavalkád a Hild-napon

0
A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola április 18-án rendezte meg a Hild-napot. Mint azt az oktatási intézmény részletezte, már...
DunaOnline

FREE
VIEW