-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Péntektől újra üzemel a csúszdamedence az élményfürdőben

Péntektől újra üzemel a csúszdamedence az élményfürdőben

Mezei Zsolt alpolgármester az Aquantis kültéri csúszdamedencéjénél tartott sajtótájékoztatót kedden délután. Az elmúlt időszakban rengeteg kritikát kapott a város vezetése a közösségi felületeken.

A kültéri csúszdamedence váltotta ki a heves komment hadat, mivel a szezon indulásakor nem üzemelhetett felújítás miatt. Főleg azt kifogásolta a tömeg, hogy miért a nyitás előtt derültek ki a hibák. A medence és a csúszdák megjavítására összesen közel 60 millió forintot költött az önkormányzat az elmúlt hetekben. A felújítást fóliás technikával oldották meg, a kivitelező cég tízéves garanciát vállalt. Az infláció és a drasztikusan megemelkedett energiaárak miatt az élményfürdő jegyárai átlagosan 20 százalékkal emelkedtek, mondta el a városvezető.

Dunaújvárosi lakcímkártyával érkező fürdőzők harmincszázalékos kedvezménnyel válthatják meg a belépőiket, de emellett hétfőnként a dunaújvárosi nyugdíjasok és a velük érkező egy fő 14 év alatti fiatal ötvenszázalékos kedvezménnyel vásárolhatja meg a jegyét.

Az elkészült kültéri medencét és a szintén felújított csúszdákat pénteken 10 órától vehetik birtokba a fürdőzők.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW