KezdőlapEgészségTovább fokozódik a kánikula

Tovább fokozódik a kánikula

-

Tovább fokozódik a hőség – hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében. Azt írták: a középhőmérséklet az ország döntő részén 27-28, főként a középső tájakon, illetve városi környezetben helyenként 29 Celsius-fok körül alakul. Az ország egész területére vonatkozóan július 20-án szerdától III. fokú hőségriasztást rendeltek el.

A Szent Pantaleon Kórház ezzel kapcsolatban azt a tájékoztatót adta ki, hogy szakdolgozóik fokozottabban figyelnek arra, hogy a kórházban fekvő betegek, illetve a járó-beteg szakrendelésen várakozók kellő mennyiségű folyadékkal legyenek ellátva. A szakrendeléseken, illetve az osztályokon külön asztalkán kihelyezett egyszer használatos poharakból vizet fogyaszthatnak a betegek és a látogatók. A kórház arra is felhívja a figyelmet, hogy a kánikula idején nem csak a betegek, hanem az egészséges felnőttek, a gyermekek valamint idősebb emberek megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére is fokozottabb figyelmet és türelmet kell szentelnünk.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dunaújvárosból is várják a jelentkezéseket a „Közlekedik a család” vetélkedőre

0
A közúti közlekedésben fontos, hogy a résztvevők körültekintő, megfontolt módon, egymásra partnerként tekintve közlekedjenek. A közlekedés szabályaival a legfiatalabbaknak érdemes minél korábban megismerkedniük, az...
DunaOnline

FREE
VIEW