KezdőlapKékfényKülföldi drogkereskedőket tartóztattak le

Külföldi drogkereskedőket tartóztattak le

-

-Hirdetés-

A Fejér Megyei Főügyészség indítványára kedden a bíróság elrendelte annak az izraeli férfinak a letartóztatását, aki egy fesztiválon árult kábítószert.

A nyomozás adatai szerint a 35 éves férfi egy 2022. augusztus első napjaiban megrendezésre került zenei fesztiválon árusított drogot. A rendőrök 2022. augusztus 6-án intézkedtek vele szemben, amikor lakóautójából és még a cipőjéből is kerültek elő különböző anyagok. A kocsiból több mérleget, nagy mennyiségű műanyagtasakot, valamint több millió forint összegű valutát foglaltak le a nyomozók. A külföldi férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök, és őrizetbe vették. Az ügyészség a szökés, valamint a bűnismétlés veszélyére hivatkozással tett indítványt a férfi letartóztatására, amit a Székesfehérvári Járásbíróság egy hónapra elrendelt. A bíróság döntése ellen a terhelt és védői fellebbezést jelentettek be.

A Fejér Megyei Főügyészség indítványára a bíróság egy francia férfi letartóztatását is elrendelte egy fesztiválon történő kábítószer árusítása miatt. A nyomozás adatai szerint a 32 éves férfi egy 2022. augusztus első napjaiban megrendezésre került zenei fesztiválon úgy árulta a kábítószert, hogy a tőle vásárolható fajtákat felírta egy papírra, és azt magára ragasztotta. A rendőrök 2022. augusztus 5-én intézkedtek vele szemben, és birtokából jelentős mennyiséget meghaladó, különböző fajtájú szereket és készpénzt foglaltak le. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. Az ügyészség a szökés, elrejtőzés veszélyére hivatkozással tett indítványt a férfi letartóztatására, amit a Székesfehérvári Járásbíróság egy hónapra elrendelt. A bíróság döntése ellen a terhelt fellebbezést jelentett be.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dunaújváros vezetése által indított pereket kaszált el a bíróság

0
Dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnökének hivatalos közösségi oldalán a mai napon megjelent információk szerint, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata két keresetet...

Nincs mérlegelés! Kötelező!

DunaOnline

FREE
VIEW