KezdőlapGazdaságFolytatódik az államilag támogatott hitelprogram a vállalkozások számára

Folytatódik az államilag támogatott hitelprogram a vállalkozások számára

-

-Hirdetés-

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara arról tájékoztatja a helyi és környékbeli vállalkozásokat, vállalatokat, hogy Széchenyi Kártya Program MAX néven folytatódik az államilag támogatott hitelprogram.

Mint írják, a Kormányzat fontosnak tarja, hogy a Széchenyi Kártya Program keretében a kis- és középvállalkozások kedvező feltételrendszerű, támogatott finanszírozási forrásokhoz juthassanak. Annak érdekében, hogy a kkv-szektor továbbra is a legalacsonyabb kamatok mellett juthasson forráshoz, a Kormányzat a Program összes hiteléhez továbbra is kamattámogatást, illetve garanciadíj-támogatást nyújt és az eddigi mértékű kezelési költségtámogatást biztosítja a vállalkozások számára. Konkrét hitelkérelmek benyújtására várhatóan e hét közepétől lesz lehetőség a KAVOSZ Zrt. országos lefedettségű regisztráló irodahálózatában. A kamara, valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által létrehozott KAVOSZ Zrt. honlapján 2022. július végén közzétételre került a Széchenyi Kártya Program konstrukcióinak az aktuális piaci környezethez igazított igénylési feltételeit és kondícióit tartalmazó üzletszabályzata, illetve az igényléshez szükséges dokumentumok. A hitelkérelmek benyújtására a hónap közepétől van lehetőség. A Széchenyi Kártya Program összes hiteltermékére vonatkozóan a KAVOSZ teljes irodahálózatának közel 200 irodájában, köztük a helyi iparkamarában is, kezdve a teljes körű információk nyújtásától, a hitelek kiválasztásán keresztül, a hitellehetőségek és azok feltételeire vonatkozó kérdéseken át a teljes hiteligénylés lebonyolításáig állnak a vállalkozások rendelkezésére ellenszolgáltatás nélkül.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dunaújváros vezetése által indított pereket kaszált el a bíróság

0
Dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnökének hivatalos közösségi oldalán a mai napon megjelent információk szerint, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata két keresetet...

Nincs mérlegelés! Kötelező!

DunaOnline

FREE
VIEW