KezdőlapGazdaságFolytatódik az államilag támogatott hitelprogram a vállalkozások számára

Folytatódik az államilag támogatott hitelprogram a vállalkozások számára

-

-Hirdetés-

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara arról tájékoztatja a helyi és környékbeli vállalkozásokat, vállalatokat, hogy Széchenyi Kártya Program MAX néven folytatódik az államilag támogatott hitelprogram.

Mint írják, a Kormányzat fontosnak tarja, hogy a Széchenyi Kártya Program keretében a kis- és középvállalkozások kedvező feltételrendszerű, támogatott finanszírozási forrásokhoz juthassanak. Annak érdekében, hogy a kkv-szektor továbbra is a legalacsonyabb kamatok mellett juthasson forráshoz, a Kormányzat a Program összes hiteléhez továbbra is kamattámogatást, illetve garanciadíj-támogatást nyújt és az eddigi mértékű kezelési költségtámogatást biztosítja a vállalkozások számára. Konkrét hitelkérelmek benyújtására várhatóan e hét közepétől lesz lehetőség a KAVOSZ Zrt. országos lefedettségű regisztráló irodahálózatában. A kamara, valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által létrehozott KAVOSZ Zrt. honlapján 2022. július végén közzétételre került a Széchenyi Kártya Program konstrukcióinak az aktuális piaci környezethez igazított igénylési feltételeit és kondícióit tartalmazó üzletszabályzata, illetve az igényléshez szükséges dokumentumok. A hitelkérelmek benyújtására a hónap közepétől van lehetőség. A Széchenyi Kártya Program összes hiteltermékére vonatkozóan a KAVOSZ teljes irodahálózatának közel 200 irodájában, köztük a helyi iparkamarában is, kezdve a teljes körű információk nyújtásától, a hitelek kiválasztásán keresztül, a hitellehetőségek és azok feltételeire vonatkozó kérdéseken át a teljes hiteligénylés lebonyolításáig állnak a vállalkozások rendelkezésére ellenszolgáltatás nélkül.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Véradás lesz az MMK-ban

0
Városunkban legközelebb december 5-én, kedden 14 és 18 óra között tartanak véradást, mégpedig a Munkásművelődési Központban. Az önkéntesektől azt kérik a szervezők, hogy vigyék...
DunaOnline

FREE
VIEW