KezdőlapKultúraKönyvbemutató lesz a KMI-ben

Könyvbemutató lesz a KMI-ben

-

-Hirdetés-

Böszörményi Márton: Infected Monstrum című könyvének bemutatójára invitálja az érdeklődőket a Kortárs Művészeti Intézet. A szeptember 20-án 18 órára szervezett programon Gyöngyössy Csaba beszélget majd a szerzővel. A dunaújvárosi születésű Böszörményi Márton jelenleg Budapesten él. Az új könyvének történeti vázlatában azt írják, „van egy vírus, amely telefonon terjed, de a felhasználóra hat. Van egy város, ahol a saját gyerekedben sem bízhatsz. Ha jót akarsz, talán magadban sem. Érdekel? Az Infected Monstrumtól megkapod. Menő lehet egy rejtélyes járvány kitörésekor utolsó vérig kaszabolni a zombikat, közben heroikusan küzdeni a lelkiismerettel és a kilátástalansággal.
Mindezt túlélni pedig kétségtelenül epikus, ráadásul terápiás csoportban feldolgozni a történteket. Böszörményi Márton regénye a túlélőkkel kezdi freakshow-szerű tárlatvezetését, de hogy ki kit figyel valójában, az legalább annyira kérdés, mint az, hogy szabadulhat-e, akit egyszer már megfertőzött ez a megfoghatatlan, mégis mindenhonnan szivárgó monstruozitás, amely szinte ártalmatlanul sűrűsödik, csak néha türemkedik elő az események felszínén.”

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dunaújváros vezetése által indított pereket kaszált el a bíróság

0
Dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnökének hivatalos közösségi oldalán a mai napon megjelent információk szerint, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata két keresetet...

Nincs mérlegelés! Kötelező!

DunaOnline

FREE
VIEW