KezdőlapoktatásPapírgyűjtést szerveznek az iskolák

Papírgyűjtést szerveznek az iskolák

-

Papír-és kupakgyűjtést hirdetett meg a Petőfi Sándor Általános Iskola szeptember 23-ra. Ökoiskolaként hagyományos programnak számít az őszi papírgyűjtés, amelyet pénteken reggel 7 és 8 óra között tartanak. Az a kérés az ifjúság, illetve a szülők felé, hogy a papírt összekötve vigyék, a hullámpapírt lapra hajtogatva. Csak a megjelölt időben lehet vinni a hulladékot, nincs mód a tárolásra. A legtöbb papírt gyűjtő alsós és felsős osztály jutalomban részesül, és a felsősöknél az osztályversenybe is beszámít a hozott papír mennyisége. Azt is írják, hogy a gyűjtés bevétele az iskola diákönkormányzatának kasszáját gyarapítja, amelyet teljes mértékben a tanulók oktatására és szabadidős tevékenységeire fordítanak.

A Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola ugyancsak papírgyűjtésre hívja a fiataljait. Az intézmény diákönkormányzatának szervezésében szeptember 28-án és 29-én lesz a gyűjtés, ekkor lehet bevinni az összekötött papírt! Kérik, hogy legyen különválogatva és összekötve a karton, mert azt más árban veszik át tőlük. A legtöbbet gyűjtő alsós és felsős osztály egy tortát nyerhet.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW