KezdőlapoktatásOktóber 3-tól tartják az Őszi Pedagógiai Szakmai Napokat

Október 3-tól tartják az Őszi Pedagógiai Szakmai Napokat

-

Az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központja október 3-26. között rendezi meg az Őszi Pedagógiai Szakmai Napok rendezvénysorozatát – írja az hivatal a honlapján. A rendezvény többek között tartalomfejlesztési és tankönyvkiadási kínálatismertetőre, a bázisintézmények tudásmegosztására ad lehetőséget, külső előadók felkérésével. A bázisintézmények jógyakorlatain, bemutató óráin, foglalkozásain, műhelymunkáin jelenléti, illetve online formában is találhatnak programot az érdeklődők.

Szeptember 4-én például a végzős diákok lesznek az online előadásfókuszában. A délután folyamán két kiemelt témát érintenek. Először Figyelemfelhívás a véradás fontosságáról, majd pedig A felsőoktatási felvételi változásai az idei és a következő tanévben jelentkezők tekintetében címmel hallhatnak előadást, amelyben tájékoztatást kaphatnak a 2023 szeptemberében és 2024-ben induló felsőoktatási képzések pontszámítási szabályairól. Az előadásokat követően lehetőség lesz kérdések feltevésére is. A teljes kínálatot, illetve a regisztrációs linket az Oktatási Hivatal honlapján találhatják meg.

Október 12-én 13 órától Új témák, új módszerek az oktatásban címmel tart közös programot a dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium, a
Dunaújvárosi Egyetem és a Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központ. A program során a gimnázium, valamint az egyetem tanárai és oktatói mutatják be legújabb szakmai lehetőségeiket, innovációikat.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Harminckétezer járművet ellenőriztek a vármegyei rendőrök a Speedmarathon során

0
A ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 19-én reggel 6 órától 24 órás sebességellenőrzést tartott a rendőrség, ez volt a Speedamarthon nevű akció. A lakosság aktív...
DunaOnline

FREE
VIEW