KezdőlapKülönleges gazdasági övezet200 millió forint támogatást kapott Adony

200 millió forint támogatást kapott Adony

-

Fotó: Dr. Molnár Krisztián közösségi oldala

Tegnap délután Dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Ronyecz Péter Adony polgármestere írta alá azt a megállapodást, melynek értelmében a Fejér Megyei Önkormányzat 200 millió forint támogatást nyújt Adony Önkormányzatának.

A támogatás mintegy harmadrészét, 62 millió forintot működési feladatok ellátására fordítja Adony. Így a háziorvosi alapellátásra, család- és nővédelmi gondozásra, óvodai nevelésre és közművelődési feladatok ellátására. 138 millió forintból pedig az Adonyiak javát szolgáló fejlesztéseket valósít meg a város: egyebek mellett a Bocskai utcai szennyvízcsatorna befejezése, a városközpont vízelvezetésének pótmunkái, futókör kialakítása, új buszváró kialakítása és a már meglévő felújítása, a Sarlós Boldogasszony Templom felújítása, valamint az Adonyi Rendőrőrs fejlesztése, és a Hulladéklerakóhoz vezető út felújításának tervezése valósul meg a támogatásnak köszönhetően.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tényszerű adatok az elmúlt évek dunaújvárosi beruházásairól

0
Már hónapok óta dübörög a „Rajta, Újváros!” Egyesület választási kampánya, amelyben azokkal a beruházásokkal kérkednek, amelyek elnyerése egyértelműen az előző városvezetéshez köthető. Természetesen tisztában...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW