KezdőlapKülönleges gazdasági övezet200 millió forint támogatás Kulcs Község Önkormányzatának

200 millió forint támogatás Kulcs Község Önkormányzatának

-

A mai napon írták alá azt a támogatási szerződést, melynek értelmében a Fejér Megyei Közgyűlés, a Fejér Megyei Önkormányzat által nyújtott támogatásokról szóló rendelete alapján 200.000.000 forint támogatást nyújt Kulcs Község Önkormányzatának.

Kulcs Község Önkormányzata a 200 millió forintos támogatásból 40 millió forintot működési feladatok ellátására fordít, egyebek mellett az óvodai nevelés szakmai és működtetési feladataira.

160 millió forintból a Kulcsiak igényeit szolgáló fejlesztéseket valósít meg a település. Többek között, új bölcsődei férőhelyek kialakítása, a Hargita utcai partfalcsuszamlás helyreállítása, az épülő Fekete István Általános Iskolába járó gyermekek étkeztetési helyének kialakítása, valamint az Országos Bringapark Program keretében megépülő Kulcsi pumpapálya önrészének finanszírozása valósul meg a támogatásnak köszönhetően.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW