KezdőlapKözéletJoó – Rujder Judit kapta a „Szociális Munkáért - Dunaújváros” díjat

Joó – Rujder Judit kapta a „Szociális Munkáért – Dunaújváros” díjat

-

Az önkormányzat arról számolt be közleményben, hogy a „Szociális Munkáért – Dunaújváros” díjat idén Joó-Rujder Juditnak, az Útkeresés Segítő Szolgálat szakmai egységvezetőjének adományozta a közgyűlés.

Mint azt a díjazott méltatásában írják, Joó – Rujder Judit felsőfokú tanulmányait 2012-ben fejezte be a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karának Szociálpedagógia szakán, ahol Család-Gyermek- Ifjúságvédelem specializáción végzett. 2012. májusától Nagyvenyimen, majd decembertől az Útkeresés Segítő Szolgálat Gyermekjóléti Szolgálatánál helyezkedett el: előbb családgondozóként, majd 2016-tól a család- és gyermekjóléti központ esetmenedzsereként látta el feladatait. 2017-ben mediátori végzettséget szerzett, majd 2019-ben a Semmelweis Egyetemen vezetői menedzser-képzésen vett részt. 4 éve a Szolgálat Család-és Gyermekjóléti Központjának szakmai vezetője. Joó-Rujder Judit kiemelkedő teljesítményt nyújt a mindennapi munkája során. Szakmai egységvezető munkaköre mellett mediátorként, kapcsolatügyeleti koordinátorként, és esetmenedzserként is tevékenykedik.Határozottsága, empatikus készsége, lendülete, segítőkészsége a munkatársak és az ügyfelek felé is megnyilvánul. Csoportvezetőként elhivatott, aktív, céltudatos, kiáll a csoport és az intézmény érdekeiért. A járvány ideje alatt a szakmai munka szervezésével, a munkakörnyezet folyamatos monitorozásával, a vezetői előírások következetes betartatásával biztosította a munkavállalók és kliensek egészségének védelmét. A városunkba érkező menekült-ellátás területén kiemelkedő szervezéssel biztosította a segítő munkatársak napi jelenlétét az ellátó központban.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW