KezdőlapGazdaságElkezdődött az ÉPDUFERR Nyrt. technológiai modernizációs projektje

Elkezdődött az ÉPDUFERR Nyrt. technológiai modernizációs projektje

-

Elindult az ÉPDUFERR Nyrt. technológiai modernizációs projektje Dunaújvárosban. A projekt keretében eszközbeszerzés, képzési és tanácsadási szolgáltatás igénybevétele, továbbá megújuló energiaforrás kiépítése valósul meg.

Az Épduferr Nyrt. kollégái bemutatták a pályázati forrás segítségével beszerzett új gépeiket, látványos működésük közben. A most beüzemelt gépekkel a lakossági igényektől kezdve egészen az ipari felhasználásig bármit meg tudnak valósítani.

Az acélt egyre gyakrabban használják belső terek dekorálására, térelválasztók, lépcsőkorlátok készülnek belőle, vagy kerítés elemek, homlokzati burkolatok. Az új lézergéppel bármilyen minta kivágható csak a képzelet szab határt.

Ipari felhasználás terén használható, szerkezetépítésben, az állványok és zsaluzatok készítésénél, valamint az épületgépészeti rendszerek összeállításánál. Így a termékek között megtalálhatók hidegen és melegen hengerelt lemezek, bevonatos lemezek, zártszelvények, különböző profilok, gerendák, betonacélok és melegen hengerelt rúdanyagok.

A projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósult meg 164,45 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Miniszteri elismerést kapott Erdély-Franyó Anna

0
Miniszteri elismerést kapott Erdély-Franyó Anna, a Szent Pantaleon Kórház ápolási igazgatója. Mint arról egészségügyi intézményünk beszámolt, főorvosi értekezlet keretében gratulált dr. Kővágó Levente megbízott...

Elismerések a diplomaátadón

DunaOnline

FREE
VIEW